Werving en Selectie blijft mensenwerk.

Talent voor Horen is één van de labels van Talenten Groep Nederland.

Talent voor Horen assisteert bedrijven in de hoorbranche bij een kwalitatieve en doelmatige werving en selectie van hun personeel op MBO niveau. Daarnaast helpt Talent voor Horen werkzoekenden aan een nieuwe stap in hun carrière.

Naast Talent voor Ogen, bieden wij via Talent voor Horen u ook de beste kandidaten aan! Wij werven uitsluitende Star geregistreerde Audiciens!

Talent voor Horen is bij uitstek een netwerkorganisatie. Ons omvangrijke netwerk strekt zich uit over heel Nederland!

Bij Talent voor Horen weten we waarover we praten en kan een breed en diepgaand perspectief bieden. Wij zijn experts in Instroom, doorstroom en uitstroom en willen u daar graag in adviseren , met als uitgangspunt een samenwerking op langer termijn en een vast dienstverband voor mbo’ers, gespecialiseerd in de Hoorzorg!

Find the Best, Keep the Best!

Wie zit er “achter” Talent voor Horen?

Ik stel mij graag aan u voor! Mijn naam is Sandra van Nimwegen-Jansen en ben woonachtig in Breda. Na jarenlang in de arbeidsbemiddeling te hebben gewerkt, ben ik in 2014 mijn eigen onderneming gestart, eerst als freelance Recruiter bij diverse opdrachtgevers (zie mijn linkedin profiel) en sinds 2016 als eigenaar van Talent voor Ogen en Talent voor Horen.

Werving & Selectie is echt mijn passie!

Maar waarom Talent voor Ogen en Horen? Door mijn leuke en leerzame interim opdracht bij Hans Anders ben ik mij gaan verdiepen in de optiekwereld en zag daar zeker kansen, vooral de diversiteit in functies. Inmiddels heb ik een zeer groot netwerk opgebouwd en wil graag beide partijen helpen zodat er een win-win situatie ontstaat. Na een jaar zijn wij ook Talent voor Horen gestart om ook in de hoorbranche onze diensten te kunnen aanbieden.

Maar wat mij voornamelijk drijft is het werken aan een lange termijn samenwerking, dit is voor mij erg belangrijk. Zo staat Talent voor Ogen en Horen voor u klaar voor zowel instroom, doorstroom en uitstroom van uw personeel in alle functies in de oog- en hoor zorg branche!

Dus wanneer u op zoek bent naar een Talentvolle nieuwe collega, of u zoekt een nieuwe baan, die echt bij u past? Neem gerust contact met ons op! Inmiddels is ons team uitgebreid met Kayleigh Pluk en Mandy Ritmeester!

Het team

Sandra van Nimwegen-Jansen
Sandra van Nimwegen-Jansen
Oprichtster, Recruiter
Mandy Ritmeester
Mandy Ritmeester
Recruiter
Kayleigh Pluk
Kayleigh Pluk
Social Media Talent
Marit Kempe-Spruit
Marit Kempe-Spruit
Recruiter
Olaf Steenbergen
Olaf Steenbergen
Social media talent
Tom van Nimwegen
Tom van Nimwegen
Financiën
Katinka Snijder
Katinka Snijder
Recruiter
Pim
Pim
Kantoorhond/bewegingstherapeut