Voor Opdrachtgevers.

Bent u als werkgever op zoek naar Talent(en) in uw bedrijf maar heeft u er nog geen idee van welk talent u nu precies zoekt? Of misschien juist wel maar heeft u er nog niet zo veel ervaring mee of gewoonweg geen tijd? Dan is het inschakelen van Talent voor Horen de juiste keuze!

Wij van Talent voor Horen, gaan expliciet  voor een langdurige samenwerking  en kunnen u helpen op gebied van Instroom -doorstroom en uitstroom. Wij maken samen met u een plan van aanpak. Daarnaast is het belangrijk dat uw nieuwe talent(en) zelf ook de juiste keuze heeft gemaakt zodat jullie ook samen voor een langdurige samenwerking kunnen gaan!

Ons motto is niet voor niks: Find the Best, Keep the Best! Dit kan allemaal wanneer u de Werving en Selectie uitbesteed aan Talent voor Horen.
Wij hebben als recruiters veel ervaring in het werven, selecteren van juiste talenten, daarnaast beschikken wij over een groot netwerk binnen uw branche en is ons werk onze passie!

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons? Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij informeren u over de diverse mogelijkheden.